Pääsyn vuosi paketissa, katse tulevaan!

Pääsyn tapahtumavuosi huipentui lautapelipikkujouluihin

Yhteiskuntatieteilijäpäivän aattona kokoonnuimme pikkujoulukauden edelläkävijöinä rentojen lautapelipikkujoulujen merkeissä. YKA:n toimisto on pääsyläisillekin kätevä keskustan tukikohta, johon pääsemme matalalla kynnyksellä kokoontumaan.

Peliäänestyksessä voittivat Alias ja Trivial Pursuit. Glögien ja pienen naposteltavan äärellä sivistimme itseämme muun muassa siitä kuinka monta hammasta merisiilillä on.

Rento peli-ilta oli kiva tapa paketoida Pääsyn tapahtumavuosi. Pääsyn tapahtumat ovat tilaisuus pysähtyä omasta työarjesta epämuodollisissa hetkissä alalla toimivien uusien ja vanhojen tuttavuuksien kanssa. Samalla saamme ideoita omaan työelämään, näkökulmia yhteiskunta-alan toimijoihin ja alan edunvalvontaan.

Mukaan Pääsyn hallitustoimintaan!

Ensi vuonna monet hallituslaisista siirtyvät uusiin projekteihin. Tässä siis tilaisuus tulla mukaan viemään Pääsy seuraavalle levelille!

Pääsyn toiminta tukee YKA:a tarjoamalla keskustelu- ja kokoontumisalustan yhteiskuntatietelijöille epämuodollisissa merkeissä ja vahvistaa ammatillista identiteettiä. Hallitustoiminta on hyvä vapaamuotoinen alusta kehittää esimerkiksi omia yhteistyö- ja kokoustaitoja. Samalla pääsee ideoimaan kiinnostavaa toimintaa alueen yhteiskuntatietelijöille sivistys- ja virkistysmielessä.

Pääsyn seuraavalla hallituksella on tiedossa yhteiskunnallisesti kiinnostava tupla- tai mahdollisesti triplavaalivuosi. YKA:n uusien paikallisjärjestöille laadittujen painopisteiden mukaisesti Pääsy panostaa ensi vuonna yhteistyön kehittämiseen opiskelijoiden ja muiden yhteistyökumppanien kanssa. Samoin viestintää ja some-viestintää voidaan kehittää esimerkiksi viestintätyöryhmän avulla seuraavassa hallituksessa.

Kiinnostaako Pääsyn hallitustoiminta? Kerro meille kiinnostuksestasi osoitteeseen puheenjohtaja@paasy.info ja luomme yhdessä Pääsylle uuden dream teamin. Pääsyn vuosikokous pidetään ma 21.1.2019. Tervetuloa mukaan!

Hallituksen 2018 puolesta, kiitos tästä vuodesta ja oikein mukavaa pikkujoulusesonkia!

Satu Spratley
Pääsyn puheenjohtaja

(Kuvat: Joonas Toivola)