Pääsyn lautapelipikkujoulut 22.11.2018 YKA:n toimistolla!

Pikkujouluaika on mitä sopivinta aikaa viettää pikkujouluja eikä Pääsykään tee tässä poikkeusta. Pikkujouluissa uppoudumme muun muassa Trivial Pursuitin, Aliaksen, Muuttuvan labyrintin, Monopolyn ja monen muun lauta-, kortti- tai noppapelin maailmaan. Tarjolla on pientä purtavaa ja glögiä höystettynä tai höystämättömänä. Jos kuitenkaan lautapelit eivät kiinnosta, tässä on oiva mahdollisuus päästä kiusaamaan paikallaan istuvia pelaajia erilaisilla yhteiskunnallisilla puheenaiheilla – pääset vieläpä valitsemaan puheenaiheet aivan itse!

Pääsyn pikkujoulut toimivat mainiosti etkoiluna seuraavan päivän yhteiskuntatieteilijäpäiville, jotka järjestetään siis 23.11.2018. Kutsumme – ja haastamme – lautapelien pariin myös muiden paikkakuntien paikallisjärjestöt ja opiskelijakumppanit! Samalla pääset verkostoitumaan sekä näyttämään kaapin paikan kollegoille.

Lisäksi pikkujouluissa tullaan kuumeisesti asettelemaan pelimerkkejä ensi vuoden hallitusvastuuta varten. Vaihtuvuus hallituksessa tulee olemaan suurta tämän kauden jälkeen, joten mahdollisuutesi päästä mukaan Pääsyn hallitustoimintaan ovat erinomaiset. Innokkaita toimijoita toivotaankin mukaan jatkamaan ja kehittämään pääkaupunkiseudun yhteiskuntatieteilijöiden toimintaa!

Mitä: Pääsyn pikkujoulut, teemana lautapelit

Missä: YKAn toimistolla osoitteessa Mikonkatu 5, 9 krs.

Milloin: torstaina 22.11.2018 klo 17:30-20:00

Miksi: koska lautapelit ovat hauskoja ja pääset tutustumaan kanssapelaajiin

Miten: ilmoittautumalla maanantaihin 19.11. mennessä osoitteeseen tapahtumat@paasy.info, ja saapumalla paikalle.

Tapahtuma Facebookissa.

Lämpimästi tervetuloa!