Kohtaaminen Kirja-, Viini- & Ruokamessuilla

Kävijämäärältään Messukeskuksen suurin tapahtuma Helsingin Kirjamessut järjestetään 25.-28.10.2018, samaan aikaan herkullisen Viini ja ruoka -tapahtuman kanssa.

Tänä vuonna emme varaa pääsyläisille messuille ryhmälippuja, vaan jokainen hankkii liput omakustanteisesti. Mikäli olet tulossa messuille ja haluat vaihtaa ajatuksia, niin järjestän vapaamuotoisen kohtaamisen meille messuileville pääsyläisille lauantaina 27.10. uuden tietokirjan, Rauhankone (Gaudeamus Oy, Honkela Timo, Haavisto Pekka, Al-Taee Hussein) keskustelutilausuuden klo 11:00 päättyessä Hakaniemi-tilassa. Tunnistat joukkomme päiden yläpuolelle kohoavasta A4-kokoisesta Pääsy-lipusta.

Ennakkoilmoittautumisia ei tarvita. Tapahtuma Facebookissa.

Tervetuloa!

terveisin,

Pääsyn hallituksen puolesta Laura Tolkkinen