Pääsy Eduskunnassa 4.10.!

Pääkaupunkiseudun yhteiskuntatieteilijät (Pääsy ry) vierailee remontoidussa Eduskuntatalossa 4.10. klo 15.45 alkaen. Ovelle pitää tulla B-siiven luo ajoissa eli klo 15.35 mennessä, koska tulette yksittäisinä lehterivieraina (ns. kansalaisvieraina) sisään ja eduskunta on varattu aivan täyteen eikä lehtereille muuten mahdu. Vastassa teitä on eduskunnassa työskentelevä Hannu Puustinen.

Älkää menkö yksin ylös lehtereille vaan odottakaa Hannu Puustisen tapaamista alakerran sisäänkäynnissä olevan turvatarkastuksen jälkeen, naulakoiden luona.

Sisääntulon jälkeen siirrytään nopeasti lehtereille seuraamaan suullista kyselytuntia, joka on klo 16-17. Sen jälkeen teillä on talossa opastus noin klo 17.15 alkaen, opastus kestää reilun puoli tuntia. Pykälä-kabinetti on varattu klo 17.30-19 ja siellä pääsee tapaamaan kansanedustajaa/–ia sekä saa kahvit pienen purtavan kanssa. Vierailu päättyy viimeistään klo 19. Ilmoittautumiset otettu etukäteen sähköpostitse ja sulkeutunut.

Tervetuloa!

Ystävällisin terveisin,

Pääsyn hallitus